Posted on

5 masti pentru a menține pielea moale si stralucitoare

Masca de ananas ne permite de a elimina celulele moarte și tonusul pielii. Datorită proprietăților anti-inflamator, ajută în lupta cu leziuni cauzate de soare

Pentru a avea o piele frumoasa și fără impurități nu întotdeauna este necesar de a vizita un centru spa sau un centru de infrumusetare specializat, în cazul în care, cel mai probabil, va trebui să investească sume mari de bani.

De îngrijire a pielii ar trebui să fie foarte plin, dar asta nu înseamnă că avem nevoie de: produse sau tehnologii de infrumusetare scumpe, care de multe ori nici nu dau rezultatele pe care le așteaptă.

De aceea, este bine să știți că există ingrediente naturale, cu o multime de beneficii pentru piele, pe care le putem folosi cu pregătirea de măști de casă, care, fără îndoială, ele pot fi transformate în cele mai bune noastre de aliat de frumusețe.

De ce pentru a găti aceste măști?

Tratamentul și animalele de companie produse de frumusete sunt metode care au fost folosite din cele mai vechi timpuri cu scopul de a avea grijă de pielea și păstrați-l frumos.

Cosmetice măști sunt, cu siguranță cele mai populare pentru îngrijirea tenului, deoarece acestea constau în faptul de a profita de substanțe nutritive și proprietăți comune componente, elimină celulele moarte, murdăria și alte impurități, care zi de zi va avea un impact asupra frumusețea pielii.

De această dată vă dorim să vă împărtășesc superba rețete pentru prepararea de măști la domiciliu, și, prin urmare, pentru a îmbunătăți starea pielii, fără a investi prea mult în ea.

Masca hidratanta cu ovaz

OVĂZ

Utilizarea de ovăz pentru fata este destul de popular, deoarece aceasta are proprietăți de exfoliere, hidratare și regenerare, care contribuie la întuneric și humectarla natural. De această dată, la Scufundări cu soft de ingrediente, cum ar fi mușețel și miere, care oferă acțiune anti-inflamatorii și împrospătează pielea pentru un efect mai bun.

Ingrediente

3 linguri de ceai de musetel rece (45 ml)

1 lingura de miere (25 g)

2 linguri de fulgi de ovaz pulbere (30 g)

Pregătirea

Se pregătește un amestec toate ingredientele și asigurați-vă că este gros, pentru a facilita aplicarea lor pe fata.

Extinde posibilitățile de tratament pe toata fata cu o perie și se lasă să acționeze timp de 20 de minute.

Citește de asemenea:

5 beneficii uimitoare, care dă ovăz la micul Dejun

 

Masca din miere si lamaie

Ca mierea, ca pe o lamaie, au proprietăți astringente si antioxidanti, care contribuie la regenerarea pielii și a reduce impactul, care produc radicalii liberi din mediul înconjurător. Această simplă masca acționează asupra pielii ca un hidratant natural este capabil de a reduce cicatrici, pete și alte modificări ale pielii cum ar fi acnee.

Ingrediente

2 lingurite de miere (15 g)

4 sau 5 linguri de lamaie (60 / 75 ml)

Pregătirea

Amestecă aceste două ingrediente până la integrarea lor în întregime și aplícalos pe piele cu o perie sau cu vârful degetelor. Lăsați masca timp de circa 10 minute, apoi clătiți husa de apă curată, caldă. Fi toate ingredientele foarte moale pentru piele poate fi efectuată în fiecare zi înainte de culcare. Nu este recomandat să facă acest lucru în timpul zilei, deoarece poate avea efecte negative, dacă acesta este expus la razele solare.

 

Masca de maioneza

MAIONEZA LIGHT

Oamenii care au pielea uscată, au dificultăți de a netezi ei și să dea o hidratare adecvată. Dacă ai făcut deja o mulțime de încercări, pentru a hidrata pielea și de a netezi, dar nimic nu pare a fi suficient, poate, nu este suficient să încerci un pic de maioneza.

Ingrediente

2 linguri de maioneza

Pregătirea

Se aplică un strat subțire de maioneză, pe toată fața și se lasă să acționeze 20 de minute. În trecut, recomandat de timp, deconectați-l cu apă caldă și moale de masaj circulare.

 

Masca din avocado si lapte

Avocado este un ingredient bogat în vitamine, minerale și acizi grași, care hrănesc pielea și îi conferă o hidratare suplimentară. În plus, laptele are un efect de peeling, care ajută pentru a elimina impuritatile, lasand pielea curata si moale.

Ingrediente

½ Avocado matur

3 linguri de lapte

Ce trebuie să fac?

Разотри pulpa de avocado și mézclala într-un vas trei linguri de lapte.

Aplícate pasta pe față și lăsați să acționeze timp de 20 de minute înainte de enjugarlo cu apă caldă.

De a găsi în acest articol:

11 remedii naturale pe care le puteți face cu avocado

Masca de ananas

Ananasul contine o enzima numita bromelaina, care ajută pentru a elimina celulele moarte si tonifica porii pielii. În plus, are acțiune anti-inflamatorii, care ajută pentru a reîmprospăta pielea și de a lupta cu iritatii sau leziuni cauzate de soare.

Ingrediente

5 felii de ananas

2 linguri de ulei de nucă de cocos

Pregătirea

Introduceți două ingrediente într-un blender și procésalos până se obține o pastă groasă. Seara, aplícate amestec cu o perie și se lasă să acționeze cel puțin 15 minute înainte de a enjuagarla.